Спортният комплекс в бургаския ж.к. Славейков ще бъде открит официално за

...
Спортният комплекс в бургаския ж.к. Славейков ще бъде открит официално за
Коментари Харесай

До дни името на генералния спонсор ще грейне върху спортното бижу в Славейков, вижте цените за посещения

Спортният комплекс в бургаския ж.к. " Славейков " ще бъде открит публично за старта на Европейското състезание по водна топка на 11-и май. Това разкри за Burgas24.bg ръководителят на непрекъснатата комисия за младежта и спорта към община Бургас Калчо Белов.

Името на спортното украшение, както и генералният спонсор обаче не престават да се пазят в загадка. Наш кореспондент се свърза с кмета Димитър Николов, който отхвърли да назове компанията, само че разкри някои любопитни детайлности.

" След няколко дни ще инсталират рекламата на постройката, тъй че ще стане ясно. В момента подписваме контракта. Важното е да пуснем комплекса и той да стартира да действа, тъй като доста тимове и жители чакат, доста компании питат и желаят да пращат свои чиновници да спортуват там ", сподели Димитър Николов.

Днес локалният парламент одобри с единогласие цените за навестяване на комплексите: 10 лева на час за лица над 18 години и 7 лева за възпитаници, студенти и пенсионери. Ще се продават и абонаментни карти с избрани преференции.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР